Drøsselbjerg på glas og stadig aktivitet

Så er resten af sensommerhøsten fra Drøsselbjerg på glas. Cremet og med meget krydret duft. 50 glas klar nydelse.
Her er de to honninger placeret ved siden af hinanden. Skovhonningen er en anelse lysere og lidt mere fast i konsistensen.

Skovhonning til venstre og Drøsselbjerghonning til højre


Bierne på Drøsselbjerg er stadig 'hyperaktive' og sidder tæt på 20 tavler. Jeg har ikke fodret dem i en måned og de har stadig fyldte tavler.
De er ude før mig om morgenen, og hvis solen rammer stadet er de ikke til at styre.

En arbejder i hækken samler ind - 27.9.
Der er stadig hvepse der nasser i alle staderne. Vagtbierne holder dem væk så godt de kan, men når jeg letter på låget er der hvepse i foderspanden.

Gyngen i solstråle med morgendis
I weekenden er det tid til at sætte mjødproduktionen i gang. Vi ofrer 10 kg honning til mjødguden. Bryggeren har købt råvarer og jeg leverer honning fra forårshøsten.





Kommentarer