Så kom dagen midt i januar, hvor vores mjød fra 2016 endelig kom på flaske. 2½ år har den stået og hygget sig i Peters kælder. Og den har været værd at vente på.
Helt klar uden tilsætning af kemikalier og med en sart strågul nuance i farven.
Smagen er meget fin. Skarp og med en smag af blomme godt gemt.
Det er ikke en simpel gibbernakker, men en fin 2016 p'ibbernakker :-)
!0 kg honning, 15 l vand og en portvinsgærkultur til at starte det hele. Tålmodighed belønnes.
Brygmester Peter tapper de gyldne dråber på flaske |
Opstilling af mjød til vores "Housecooling" |
Smagen er meget fin. Skarp og med en smag af blomme godt gemt.
Det er ikke en simpel gibbernakker, men en fin 2016 p'ibbernakker :-)
!0 kg honning, 15 l vand og en portvinsgærkultur til at starte det hele. Tålmodighed belønnes.
Kommentarer
Send en kommentar